Buitenschoolse opvang

+

Haal- en brengservice

Minder stress, op tijd aan het werk

l

Convenant Belastingdienst

Hulp bij aanvraag kinderopvangtoeslag

070-4023698

Wij beantwoorden graag al uw vragen!

Buitenschoolse opvang alsof je kind thuiskomt

Seva Kinderopvang biedt buitenschoolse opvang aan op diverse locaties in Den Haag en Rotterdam, waaronder de wijken het Vermeerkwartier, het Transvaalkwartier en Delfshaven. Wij vangen kinderen op vanaf 4 jaar totdat zij de basisschool verlaten. Kinderen komen bij ons in een prettige en veilige ruimte, alsof ze thuiskomen. Dát gevoel willen we hen geven: de gezelligheid en geborgenheid van thuis. Uw kind verblijft hier samen met andere kinderen van diverse leeftijden. Ze spelen hier en ontwikkelen zich in eigen tempo, allemaal onder deskundige begeleiding. Buitenschoolse opvang is vrije tijd en daarom bieden we leuke activiteiten aan, binnen en buiten, met verantwoord speelgoed, spelmaterialen en leesboeken. Als ouder kunt u met een gerust hart gaan werken, en de zorg en opvoeding van uw kind delen.

buitenschoolse opvang
buitenschoolse opvang

Voorschoolse opvang, haal- en brengservice

Vanuit school wordt uw kind vanzelfsprekend bij school opgehaald door onze ophaalservice en naar de buitenschoolse opvang gebracht. Dit gebeurt altijd zeer veilig met het oog op het verkeer en de overdracht vanuit school. Begint u veel vroeger met werken dan de aanvang van school? Dan kan onze voorschoolse opvang uitkomst bieden. U kan uw kind dan al vanaf 7.00 uur of 7.30 uur brengen, afhankelijk van de locatie. De buitenschoolse opvang en voorschoolse opvang valt ook te combineren met onze haal- en brengservice. Wij halen uw kind dan thuis op om naar de voorschoolse opvang te brengen, en na de buitenschoolse opvang kunnen we uw kind ook thuisbrengen. Ideaal om filestress en dergelijke te verminderen!

Groepssamenstellingen buitenschoolse opvang

Onze verticale groepen zijn als volgt onderverdeeld:

E

Kinderen van 4 tot 7 jaar

E

Kinderen van 7 tot 9 jaar

E

Kinderen van 10 tot 12 jaar

buitenschoolse opvang

Rotterdam

Den Haag

Vermeerkwartier

Transvaalkwartier

Wilt u zich aanmelden voor onze buitenschoolse opvang in Den Haag of Rotterdam?

Neem dan contact op met Sevda Kinderopvang! Wilt u een keertje komen kijken op een van onze locaties in het Vermeerkwartier, het Transvaalkwartier of Delfshaven? U bent van harte welkom!