Kinderdagopvang

+

Haal- en brengservice

Minder stress, op tijd aan het werk

l

Convenant Belastingdienst

Hulp bij aanvraag kinderopvangtoeslag

070-4023698

Wij beantwoorden graag al uw vragen!

Gezellige kinderdagopvang in een leerzame omgeving

Uw kind is van harte welkom op een kinderdagverblijf van Seva Kinderopvang! Op diverse locaties in Den Haag of Rotterdam vindt u onze kinderdagverblijven, zoals in het Vermeerkwartier, het Transvaalkwartier of Delfshaven. We ontvangen hier kinderen van 0 tot 4 jaar in huiselijke sfeer, waar ze kunnen spelen en leren onder deskundige begeleiding. Onze baby-, dreumes- en peutergroepen bestaan uit maximaal 12 kinderen. Op het kinderdagverblijf houden we het ritme van uw kind zoals thuis aan. Baby’s eten, slapen en worden verschoond op de momenten die uw kind gewend is. In samenspraak met u gaan we geleidelijk over op het ritme van de dreumesen en peuters. De kinderen eten, slapen en spelen dan gezamenlijk op vaste momenten van de dag. Wist u dat u ook onze haal- en brengservice kunt combineren met het kinderdagverblijf?

kinderdagverblijf
kinderdagverblijf

Spelen, bewegen, leren en gezond eten

Op het kinderdagverblijf doen we aan veel activiteiten, zowel binnen als buiten. Alle onder deskundige begeleiding. Zo krijgen de peuters wekelijks gymles. Ons VVE-traject bestaat uit een combinatie van spelen, werken en leren. Dit doen we volgens de Piramide-methode, die kinderen een veilige omgeving biedt waarin ze zich optimaal kunnen ontwikkelen. Verder eten we bewust. De kinderen krijgen drie maaltijden per dag, inclusief warm eten, en tussendoor een snack- en een fruitmoment. Ons eten is heerlijke Surinaams getint! Eet uw kind thuis vegetarisch? Dan zetten wij deze lijn door. Sowieso houden we altijd rekening met persoonlijke eetgewoonten. Pampers zijn ook inbegrepen op ons kinderdagverblijf.

Rotterdam

Den Haag

Vermeerkwartier

Transvaalkwartier

Zoekt u een kinderdagverblijf met een prettige sfeer in Den Haag of Rotterdam?

Uw kind is tot 4 jaar van harte welkom bij Seva Kinderopvang! Wij hebben diverse locaties in onder meer het Vermeerkwartier, het Transvaalkwartier en Delfshaven. Neem gerust contact op voor meer informatie.
Contact