Voorschoolse educatie

+

Haal- en brengservice

Minder stress, op tijd aan het werk

l

Convenant Belastingdienst

Hulp bij aanvraag kinderopvangtoeslag

070-4023698

Wij beantwoorden graag al uw vragen!

Voorschoolse of vroegschoolse educatie (VVE)

Seva Kinderopvang biedt op de kinderdagverblijven in Den Haag en Rotterdam voorschoolse of vroegschoolse educatie (VVE) aan. Heeft uw kind een taalachterstand of een risico hierop? Dan kan uw kind vanaf 2,5 jaar deelnemen aan de voorschoolse of vroegschoolse educatie. Al spelenderwijs leren we de Nederlandse taal met een programma dat is gebaseerd op de Piramide-methode. Met 3 jaar mogen kinderen een Cito-toets maken. Ons motto luidt: niets moet, alles mag. We hebben steeds thema’s van vier weken, waarin we activiteiten ondernemen als de kring, de praatplaat, tellen tot 10, kleuren, rekenen, voorlezen en zingen. Ook spelen we lekker veel buiten.

Spelenderwijs leren

voorschoolse educatie
=

Betrokkenheid ouders

Ons kinderdagverblijf betrekt u als ouder zoveel mogelijk. Werkjes worden gefotografeerd en in mapjes bewaard; het gezinsportfolio. Bij ons heten de kinderleidster coaches en elk kind heeft een eigen coach. Zo heeft u een vast aanspreekpunt over uw kind. Bij elke overgang naar een nieuwe groep nodigen we u uit voor een pedagogische intake, waarbij u uitgebreid geïnformeerd wordt. Elk trimester ontvangt u een nieuwe piramide-planning, waarin onder meer staat wat u thuis zelf kan doen met uw kind. Ook nodigen we u regelmatig uit voor gebeurtenissen op het kinderdagverblijf, zoals een kerstvoorstelling.

=

Gebruik iPad kinderdagverblijf

Op het kinderdagverblijf spelen kinderen niet langer dan een half uur per dag met de iPad, verspreid over de dag. Hierop gaan zij aan de slag met digitale prentenboeken, praatplaten, liedjes en spelletjes en kleuren, puzzelen en rekenen ze. Ook gebruiken we de iPad om het kind te laten communiceren met de ouders, en we maken filmpjes voor de ouders. Daarnaast ondernemen we veel andere activiteiten, denk aan een herfstwandeling, een bezoekje aan de boerderij of een culturele activiteit, zoals een voorstelling bezoeken. De peuters gaan wekelijks gymmen met een leidster.

Rotterdam

Den Haag

Vermeerkwartier

Transvaalkwartier

Zoekt u een kinderdagverblijf met een prettige sfeer in Den Haag of Rotterdam?

Uw kind is tot 4 jaar van harte welkom bij Seva Kinderopvang! Wij hebben diverse locaties in onder meer het Vermeerkwartier, het Transvaalkwartier en Delfshaven. Neem gerust contact op voor meer informatie.
Contact